Grillattu halloum-vesimeloonisalaatti
1 pkt (250 g) Halloum-juustoa
noin 600 g vesimelonia
(1 ruukku basilikaa)
ripaus mustapippuria
Balsami-kastiketta
LISÄKSI
Grillihärkää tai muuta pihvilihaa
keitettyä Parsaa
Viipaloi halloumi noin 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Leikkaa meloni kolmioiksi. Grillaa juustoviipaleet raidallisiksi kuumalla parilalla, grillaa myös moloniviipaleet nopeasti, jotta saat melooniinkin kauniit grilliraidat. Kypsennä pihvit kaveriksi.
**********
Makkara-halloum varras
Erilaisia grillimakkaroita esim. choritzoa tai HK Kabanossi Txistorraa ja halloumia vartaaseen...grillaus ja kaveriksi pasta-tomaattisalaattia. Salaattiin tarvitset 3 dl keittämätöntä pastaa, 4 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, 200 g kirsikkatomaatteja, 1 dl oliiveja ja ruukkusalaattia & itsetehty marinointi kastike. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Valuta myös aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja leikkaa ne pieneksi silpuksi. Puolita kirsikkatomaatit. Sekoita kulhossa marinointi kastike. 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattejen öljyä, 2 rkl valkoviinietikkaa, 1 tl sinappia, 1 rkl sokeria, 1 valkosipulin kynsi murskattuna, 1/2 tl mustapippuria myllystä. Kaada kastike pastan joukkoon ja lisää oliivit sekä aurinkokuivatut tomaatit. Anna maustua jääkaapissa parisen tuntia. Lisää ennen tarjoilua kirsikkatomaatit ja ruukkusalaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti