lauantai 23. elokuuta 2014

Grillattu maissi & Brie juusto - nektariinisalaatti

Viime viikonloppuna  keräsimme myös tuoretta maissia marjatilan pellolta. Maissipellolla oli opastusta ja saimmekin hyvät vinkit keräämiseen ja maissin valmistamiseen, jotkut asiakkaat veivät kottikärryllisen maisseja..me tyydyimme yhteen kassilliseen.



Tänään sitten grillasimme kuorineen päivineen maisseja, niin kauan että kuoret mustuivat..lisäksi tarjosin persilijalla maustettua voita, jonka olin tehnyt etukäteen jääkaappiin. 



Lisukkeeksi valmistin Brie juusto-nektariinisalaatin, käyttäen erilaisia salaatteja, tuoretta nektariinia paloina, tuorettakurkkua ohuina viipaleina, saksanpähkinöitä ja brie juustoa kuutioina. Salaatinkastikkena käytin balsamicoa.



Maissit maistuivat ihanan makeilta, tuoreilta ja rapsakoilta jotka päihittivät maullaan mennen tullen vakuumipakatut ja esikypsennetyt maissit. Kaiken kruunasi yrttivoi joka teki maissista vieläkin mehukkaamman.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti