sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Barbeque tyylinen marinointikastike

Eilen mieheni pyysi tuomaan possunkasleria ja laittamaan kaikki valmiiksi iltaa varten..eipä muuta kuin hommiin. Liha lämpenemään ja sillä aikaa valmistin marinointikastikkeen.  Tämä ohje on yksi lempi marinointikastikeeni, hieman makea ja ihanan valkosipulinen, sopii erityisesti possulle, niin pihveille kuin myös ribseihin. Kastiketta voi käyttää myös grillauskastikkeena.

Lisukkeena nautimme grillitomaatteja, uuniperunoita ja hyvää vihersalaattia.


Barbeque tyylinen marinadikastike
1 valkosipulin kynsi raastettuna tai murskattuna
4 rkl tomaattipyrettä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl Hp-kastiketta
6 rkl öljyä
1 dl mehua (anannas tai hedelmätarha)
5 rkl fariinisokeria

Kiehauta kastiketta hieman jotta eri ainekset sekoittuvat. Lisää lihojen sekaan kulhoon tai muovipussiin. Anna marinoitua yön yli tai ainakin 4 tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti