sunnuntai 19. elokuuta 2018

Mustikka-juustokakkumuffinit

Mustikkamuffinit ovat superhyviä, samoin juustokakku on lempparini... ja kuinkas ollakkaan satuin löytämään netinihmemaasta sellaisen ohjeen jossa nämä kaksi herkkua yhdistettiin - syntyi Mustikka-juustokakkumuffinit. Ohje on todella helppo, ainekset vain sekoitetaan keskenään ja lopputulos on ihan mahtavan makuinen, suosittelen testaamaan.










MUSTIKKA-JUUSTOKAKKUMUFFINIT
12 kpl


MUFFINITAIKINA
4 dl jauhoja
2 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl kardemummaa
100 g sulatettua margariinia
2 munaa
2 1/2 dl maitoa
2 dl mustikoita
JUUSTOKAKKUTAIKINA
200 g tuorejuustoa
1 muna
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunamehua


Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä toisessa kulhossa munat, maito ja sulatettu margariini ja sekoita hyvin jauhoseokseen. Lisää lopuksi mustikat nopeasti sekoittaen.Valmista sitten juustokakkutaikina. Sekoita ainekset keskenään hyvin sekaisin kulhossa.


Voitele 12-koloinen muffinssipelti huolellisesti tai käytä paperisia muffinssivuokia, kuten itse käytin. VINKKI! Kannattaa laittaa ainakin kaksi muffinsivuokaa päällekkäin, jotta muffinssit eivät levahda uunissa. Jaa muffinssitaikina tasaisesti 12 vuokaan. Vedä lusikalla muffinssitaikinaa kasaan niin, että vuoan pohjaa on näkyvissä. Laita jokaiseen koloon noin 1 rkl tuorejuustotaikinaa. Paista 180 asteessa noin 15-20 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti