maanantai 13. elokuuta 2018

Kesäinen 70v kortti

Tämän kesäisen kortin sai hyvin läheinen ja rakas syntymäpäiväsankari. Syntymäpäivää vietettiin keskikesällä, joten kortista tuli hyvin hempeä...vaaleanpunaista, pinkkiä ja raikasta vihreää, hieman hopella höystettynä. Koska kortin saaja on tärkeä ihminen minulle ja koko perheelle, toivon kortin välittävän sitä iloa mitä itsekin sain korttia tehdessäni.










Onnittelut 2.7.2018
💗










KESÄINEN 70V KORTTI


Korttiin tarvitset pinkkiä, vaaleanpunaista, valkoista ja vihreää paperia, kukikasta kuviopaperia, valkoinen kartonki, suodatinpaperista tehtyjä kukkia, pinkkiä vesiväriä, kuvioleikkurin, hopealankaa, helmiä, liimaa, kuumaliimaa ja kalligraf-tussin.

Tee ensin suodatinpapereista kaksi erikokoista kukkaa tämän ohjeen mukaan, värjää ne sitten pinkillä vesivärillä siten, että kukan keskusta saa hieman enemmän väriä. Anna kuivua hyvin. Leikkaa kuvioleikkurilla kukkia vaalenapunaisesta paperista ja liimaa ne limittäin. Leikkaa myös vihreästä paperista kuvioleikkurilla "kukkia" joista teet lehtiä taittamalla. Leikkaa lisäksi muutama terälehti vihreästä paperista.

Leikkaa sitten korttipohja valkoisesta kartongista ja leikkaa värillisistä papereista/kuviopapereista erikokoisia taustoja kuvan mukaan. Sommittele kukista näyttävä kukkakimppu kortin reunaan ja viimeistele hopealangalla kaunis rusetti. Kirjoita kalligraf-tussilla Onnea-teksti ja liimaa se kuvan mukaan kehykseen jonka olet valmistanut erikokoisista papereista. Viimeistele kortti helmillä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti