maanantai 13. kesäkuuta 2016

Grillattua kaalia parmesanilla

Nopea ja helppo lisuke grilliruuan kaveriksi on grillattu kaali parmesanilla, jonka idean bongasin Santa Marian BBQ-vihkosesta. Tänään nautimme grillatun kaaalin kaverina samaisesta vihkosesta Barbegueglaseerattua broileria, jossa vaihdoin Smokey Hickory- kastikkeen Kentucky Whiskey-kastikkeeseen. Namskis ja rouskis...




GRILLATTUA KAALIA PARMESANILLA
4 henkilölle

1 keräkaali
rypsiöljyä
KASTIKE
sitruunamehua
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
chilirouhetta myllystä
LISÄKSI
parmesanijuustoa

Leikkaa kaali sopivan kokoisiksi viipaleiksi ja voitele ne öljyllä. Aseta ne grilliin leikkauspinta alaspäin ja grillaa korkealla lämmöllä noin neljä minuuttia, käännä ja toista, grillaa kunnes ne ovat kullanruskeita.
Aseta tarjoiluastiaan. Sekoita keskenään kastikkeen aineet ja pirskottele sitä kaalien päälle. Ripottele lopuksi vielä parmesanijuustoa,






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti