KINKKU-TONNIKALAPIIRAKKA
pellillinen
POHJA
200 g voita
250 g maitorahkaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE
ketsuppia
200 g kinkkukuutioita
1 prk tonnikalaa
1 pkt aurajuustoa
1 pieni sipuli varsineen
KUORRUTE
2 kananmunaa
3 dl maitoa
150 g emmental- juustoraastetta
valkosipulia myllystä rouhittuna
Valmista pohja sekoittamalla pehmeä voi ja muut ainekset keskenään sekaisin. Kaulitse taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Levitä pohjan päälle ketsuppia maun mukaan. Ripota pinnalle kinkkukuutiot, tonnikala, silputtu sipuli ja murustele päälle vielä aurajuusto.
Sekoita kananmunat, maito ja juustoraaste keskenään sekaisin ja levitä sinne tänne piirakan päälle. Rouhi pinnalle vielä valkosipulia. Paista piirakka uunin alatasolla +200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti