Tämän ohjeen myötä toivotan kaikille
Oikein Maukasta
ja
Herkullista Uutta Vuotta 2017
MANSIKKARAAKAKAKKU
POHJA
1 1/2 dl manteleita
8 isoa ja mehukasta taatelia
ripaus merisuolaa
(1 rkl vettä, jos massa tuntuu liian kuivalta)
TÄYTE
2 dl cashewpähkinöitä liotettuna
2 banaania
250 g mansikoita
1/2 dl hunajaa
5 rkl sulatettua kookosöljyä
ripaus vaniljaa
1 limen mehu
2 banaania
250 g mansikoita
1/2 dl hunajaa
5 rkl sulatettua kookosöljyä
ripaus vaniljaa
1 limen mehu
Laita cashewpähkinät likoamaan vähintään 4 tunniksi, itse liotin niitä yön yli. Valmista sitten pohja. Koska en ollut ennen tehnyt raakakakkua, käytin manteleiden ja taateleiden (joista olet poistanut kivet) "survomiseen" leikkuria, ohjeen mukaan blenderi riittää. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 20 cm irtopohjavuoan pohjalle. Laita tekeytymään pakkaseen täytteen teon ajaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti