Tämän vuoden vappupäivän brunssille tein siis tätä Kylmäsavuolohi-perunatortillaa muiden tarjottavien lisäksi. Tortilla on todella helppo valmistaa ja siitä saa tarjottavaa monelle nälkäiselle suulle. Perunatortillaa on meillä syöty ennenkin, joten se oli jälleen loistava valinta tarjottavaksi.
VAPPUBRUNSSI
*
Kylmäsavulohi-perunatortilla
antipastoleikkeleet
patonki
meloni
appelsiinimehu, mansikkamehu
mustikka-banaanismoothie
*
uunimunkit
mustikkasuklaata
mansikoita, mustikoita
*
kuohuviini, tee, kahvi
*
kuohuviini, tee, kahvi
KYLMÄSAVULOHi-PERUNATORTILLA
noin 9 isoa palaa
6 keitettyä perunaa
1 tl mustapippuria
50 g babypinaattia
4 kevätsipulinvartta
8 kanamunaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tl suolaa
150 g kylmäsavulohta siivuina
1 3/4 dl maitoa
8 kanamunaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tl suolaa
150 g kylmäsavulohta siivuina
1 3/4 dl maitoa
Viipaloi keitetyt perunat ja laita ne vuoan pohjalle. Ripottele päälle mustapippurirouhetta. Silppua babypinaatti ja kevätsipuli, levitä ne perunoiden päälle. Laita sitten kylmäsavulohisiivut päälimmäiseksi.
Riko puolet munista kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä maito. Sekoita hyvin ja lisää loput kanamunista ja sekoita vielä. Mausta suolalla. Kaada munamassa vuokaan ja painele seosta siten että se valuu joka paikkaan. Paista munakasta uunissa noin 25-30 minuuttia alatasolla. Anna tortillan jäähtyä ja leikkaa se palasiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti