tiistai 27. syyskuuta 2016

Tex-mex broilerilasagne



Kesäkurpitsavillitys vaan jatkuu...tästäkin ohjeesta löytyy niin kesäkurpitsaa kuin broileriakin. Ohje on helppo, yhden kastikkeen lasagne. Tulisuutta voit lisätä tuoreella chilillä. Kannattaa tehdä kerralla isompi satsi lasagnea ja pakasta siitä vaikka osa.







TEX-MEX BROILERILASAGNE
12 annosta

800 g broilerin marinoimattomia suikaleita
2 rkl öljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tlk (a' 400 g) tomaattimurskaa
1 tlk  (a' 390 g) Pirkka Verdure-pastakastiketta
n.5 dl vettä
2 tl suolaa
1 pss maissia
1/2 kesäkurpitsa
1 prk Koskenlaskija Ruokaa Chili-sulatejuustoa
lasagnelevyjä
100 g voimakasta juustoraastetta (esim.cheddarjuusto- tai mustaleimajuustoraastetta)


Ruskista broilerinsuikaleet tilkassa öljyä. Lisää sipulisilput joukkoon ja paista kunnes broilerit ovat kypsiä ja sipulit kuullottuneet. Lisää tomaattimurskat, vesi ja suola. Kastike saa jäädä melko löysäksi. Lisää myös maissit ja sulatejuusto. Sekoita. Keitä muutama minuutti. Maista kastiketta ja lisää halutessasi esim. tuoretta chiliä.

Viipaloi ja suikaloi kesäkurpitsa. Levitä lasagnevuoan pohjalle oluelti kastiketta ja asettele lasagnelevyt päälle. Kaada lasagnelevyille kastiketta ja lisää kesäkurpitsasuikaleita. Toista kerroksia kunnes päälimmäiseksi tulee kastiketta. Ripottele juustoraaste lasagnen pinnalle.

Paista lasagnea 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Peitä lasagne loppuvaiheessa leivinpaperilla tummumisen estämiseksi. Anna vetäytyä 10 minuttiia ennen tarjoamista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti