sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pekoni-nektariini

Pekoni-nektariini on aivan mahtava lisuke grilliruuan kanssa...vaihtelua pekoni-sienille ;-D Makean-suolainen herkkupala vie kielen mennessään ja yllättää syöjät jos toisetkin...





PEKONI-NEKTARIINI
1 annos

2-3 nektariinin puolikasta / henkilö
aurajuustoa
1 pekonin siivu/nektariinin puolikas

Halkaise nektariini ja poista kivi. Koverra kiven jättämää koloa hieman lisää jotta saat lisättyä siihen kunnon nokareen aurajuustoa. Kierrä pekonisiivu nektariinin ympärille ja grillaa pekoni-nektariinia sen verran että juusto sulaa ja pekoni saa hieman väriä.. Vinkki! Hieman raaka ja kovakin nektariini pehmenee grillissä suussasulavaksi, testattu on.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti