Broileri-parsakaalivuoka
4 henk.
4 broilerin rintafilettä (itse käytin 480g broilerin ohutleikefileitä mutta myös kokonainen valmisbroileri sopii)
1 parsakaali
1 rasia (a' 200 g) herkkusieniä
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl kana- tai lihalientä
2 dl ruokakermaa
1/2 sitruunan mehu
maun mukaan majoneesia (noin 2 rkl)
currya
korppujaujoja
(juustoraastetta)
Kypsennä fileet uunivuoassa 200 asteessa noin 45 minuuttia riippuen fileiden paksuudesta. Keitä parsakaalinnuppuja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Viipaloi ja paista sienet pannulla. Lisää vehnäjauhot, lihaliemi ja kerma, kiehauta muutama minuutti. Lisää sitruunamehu, curry ja lopuksi majoneesi ettei kastike juoksetu.
![]() | ||||||
Laita parsakaalit alinmaiseksi vuokaan, sitten viipaloidut broilerifileet ja kaada sienikastike vuokaan. Ripottele päälle korppujauhot (ja juustoraaste). Kuorruta 225 asteessa noin 20-30 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai riisin tai nuudelin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti