perjantai 10. lokakuuta 2014

Syysloma

Oli ihana aloittaa syysloma vuosi sitten juhlallisesti nauttimalla kolmen ruokalajin päivällinen, valmistin alkukeitoksi Katkarapukeittoa, sitten pääruuaksi pihviä ja lopuksi jälkiruuaksi esikoinen valmisti lempiherkkuaan eli Pannacottaa. Panostin myös kattaukseen. Tässä hieman tunnelmia vuoden takaa. (Harmikseni osa kuvista on rakeisia)


Omassa pihassa kasvoi (ja kasvaa tänäkin vuonna) upeita ja suuria Maksaruohoja, joten keräsin niitä ja mustikanvarpuja koristamaan kattausta. Paljon tuikkuja ja isot kynttilät suuriin lasikynttilänjalkoihin oli piste iin päälle. Väriteema oli hento roosa, metsän vihreä sekä hiekanruskea.



Alkukeittona tarjosin katkarapukeittoa kera palttonappien joiden päällä oli kinkkulevitettä.



Pääruokana nautimme uuniperunoita, hyvää ulkofilepihviä sekä punajuuri-aurajuusto-vuoka 


Jälkiruokana herkuttelimme pannacottaa vadelmilla.




Nautinnollista syyslomaa tänäkin vuonna!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti