VANILJA-VALKOSUKLAA JUUSTOKAKKU
8-10 annosta
POHJA
150 g Dominokeksejä
80 g voita
TÄYTE
2 dl vispikermaa
2 1/2 dl Flora Vanilla vaniljakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sokeria
145 g valkosuklaata
4 liivatetta
tilkka vettä
Murskaa Dominokeksit ja lisää niiden sekaan sulatettu voi. Painele keksivoiseos 20 cm irtopohjavuoan pohjalle, jonka reunoille olet laittanut reunakalvon. Nosta hetkeksi jääkaappiin.
Sulata valkosuklaa ja jätä se jäähtymään. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.Vatkaa kermavaahto ja mausta se kevyesti sokerilla. Vaahdota toisessa kulhossa vaniljavaahto. Yhdistä vaahdot ja vatkaa niiden sekaan tuorejuusto sekä valkosuklaa.
Sekoita kuivaksi puristetut liivatteet kuuman vesitilkan joukkoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään yön yli tai vähintään 4 tunniksi.
Koristele suklaapupulla ja Kindermunien puolikkailla sekä Kinderpatukoilla ja "linnunmunilla".
Kuinka sinä saat kakun irtoamaan noin kauniisti vuasta?
VastaaPoistaHei Sini, käytän aina reunakalvoa kakun ja vuoan välissä.
Poista