BROILERI-PASTASALAATTI
6-8 annosta
300 g keittämätöntä Tricolori simpukkapastaa
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 tlk a' 227/140 g ananaspaloja
1 punainen paprika
1 tlk maissia
1/2 pkt kirsikkatomaatteja
(1 tlk a' 425/225 g mangoa)
KASTIKE
200 g majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 1/2 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl currya
Paista broilerinsuikaleet ja mausta mielesi mukaan. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä, valuta hyvin ja jäähdytä.
Pilko salaattiainekset kuutioiksi, myös ananaspalat pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kaikki ainekset. Valmista kastike ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Maista. (Mausta tarvittaessa vielä ripauksella suolaa) Lisää halutessasi yrttejä. Anna salaatin maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua. VINKKI! Jos haluat salaatista todella hedelmäisen lisää salaattiin vielä säilykemangoa kuutioina.
6-8 annosta
300 g keittämätöntä Tricolori simpukkapastaa
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 tlk a' 227/140 g ananaspaloja
1 punainen paprika
1 tlk maissia
1/2 pkt kirsikkatomaatteja
(1 tlk a' 425/225 g mangoa)
KASTIKE
200 g majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 1/2 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl currya
Paista broilerinsuikaleet ja mausta mielesi mukaan. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä, valuta hyvin ja jäähdytä.
Pilko salaattiainekset kuutioiksi, myös ananaspalat pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kaikki ainekset. Valmista kastike ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Maista. (Mausta tarvittaessa vielä ripauksella suolaa) Lisää halutessasi yrttejä. Anna salaatin maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua. VINKKI! Jos haluat salaatista todella hedelmäisen lisää salaattiin vielä säilykemangoa kuutioina.