Tästä taisi tulla uusi lemppari meidän perheelle...niin ja jos marinointikastiketta jää...voi siihen vaikka dipata leipää. Ohje oli alkukesän K-ruoka lehdessä.
GRILLATTU TOMAATTISALAATTI
6 annosta
4-6 (800 g) isoa tomaattia esim.pihvitomaattia
MARINADI
2-3 valkosipulin kynttä
1 rkl raastettua sitruunan kuorta
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl tuoretta basilikaa
3/4 dl oliiviöljyä
1/4 tl hienoa merisuolaa
ripaus sokeria
ripaus mustapippuria
Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Grillaa tomaatteja molemmilta puolilta 3-4 minuuttia. Laita tarjoiluvadille ja pirskottele päälle kastike.
Grilatun tomaattisalaatin kanssa nautittiin ihanaa italialaista perunasalaattia ja grillattuja broilerin fileitä sekä Pihamaan Viinitilan Valkoista.
* Bon appetit *
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti