Mokkapalojen kinuskinen versio maistuu suolaisen makealta. Pohja on tuttu, mutta kuorrutus tehdään maustamattomasta tuorejuustosta ja valmiista kinuskikastikkeesta, jonka päälle ripotellaan suolapähkinöitä...ah, kuinka hyvää. Voit korvata pähkinät myös muilla pähkinöillä tai voit lisätä päälle vielä suklaarouhettakin. Kinuskiset mokkapalat maistuvat parhaiten yön yli levänneinä ja jääkaappikylminä.
KINUSKISET MOKKAPALAT
pellillinen
200 voita
3 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl vahvaa kylmää kahvia
KUORRUTE
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (a' 200 g) kinuskikastiketta
PINNALLE
1 1/2 dl suolapähkinöitä
Rouhi veitsellä suolapähkinöitä hieman pienemmäksi. Vaahdota kuorrutuksen aineksia muutama minuutti ja levitä kuorrute pohjan päälle. Koristele pinta rouhituilla pähkinöillä. Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti