maanantai 6. helmikuuta 2017

Kardemumma Pannari

Viikonloppuna tuli herkuteltua Kardemumma pannarilla...ja voih, kun siitä tuli hyvää. Kardemumma sai pannarin maistumaan ihan pullalta ja iltapäivällä herkuttelimmekin pannarilla pullan asemasta päiväkahvilla.








KARDEMUMMA PANNARI
1 pellillinen

50 g voita
1 l maitoa
8 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa

Sulata voi. Sekoita keskenään kaikki muut ainekset ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipannulle.

Paista pannaria 200 asteessa 40 minuuttia. Herkuttele pannaria hieman jäähtyneenä mansikkahillon ja kermavaahdon kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti