LINSSI-PAPUKASTIKE
4 hengelle
1 sipuli
1 porkkana
1 rkl öljyä
2 dl punaisia linssejä
1 prk (400/240g) Kidney-papuja
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 valkosipulinkynttä
1 rkl fariinisokeria
1 tl savustettua paprikamaustetta
1 tl juustokuminaa
0,2 tl cayennepippuria
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
Kuori sipuli ja porkkana, kuutioi ne pieniksi. Kuullota kasviksia pannulla öljyssä reilut 5 minuuttia. Kaada ne kattilaan. Huuhtele ja valuta linssit ja pavut. lisää kattilaan tomaattimurskan kanssa. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja lisää vesi, liemikuutio, murskatut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja mausteet kattilaan. Hauduta kastiketta noin 15 minuuttia. Tarjoa kastike riisin ja vihersalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti