torstai 16. heinäkuuta 2015

Pienet pannacotat





Pieniin kertakäyttöisiin snapsilaseihin valmistetut Pannacotat ihastuttivat esikoisen rippijuhlissa, makeaherkku oli sopivan kokoinen ja sopivan erilainen juhlatarjottava. Pannacotta on esikoisen lempijälkiruoka, jonka hän valmistikin itse juhliinsa.Tarjosimme pannacottien seurana pensasmustikoita ja ruokosokerisiirappia. Huomioi, että käytät valmistuksessa hyytelösokeri Multiaa, joka soveltuu maitopohjaisten jälkiruokien hyydyttämiseen.





Pienet pannacotat
50 kpl

1 1/2 l kuohukermaa
3 dl hyytelösokeri Multia
1 rkl vaniljasokeria
PINNALLE
ruokosokerisiirappia
pensasmustikoita tai muita marjoja tai hedelmiä

Mittaa kerma, hyytelösokeri Multi kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia. Jaa seos pieniin snapsilaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Koristele ruokosokerilla ja pensasmustikoilla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti