perjantai 20. maaliskuuta 2015

Uunissa paistetut Kasvispihvit

Tämä ihana ohje  löytyy myös Pirkan sivustolta...itse hiukan tuunasin ohjetta, koska kaikkia ruoka- aineita ei löytynyt kotoa... ja hyvää tuli. Tuunaukset löytyvät suluista ohjeen perässä. Kasvispihvejä voi nauttia joko pelkästään esimerkiksi kermaviilikastikkeen kanssa tai lisukkeena liharuuan kanssa, kuten me teimme...pihvit maistuivat maukkailta ainakin broilerin kanssa.
 


 
 
Uunissa paistetut Kasvispihvit
15 kpl
3-4 (400 g) porkkanaa
n. 200 g juuriselleriä
1 (100 g) punasipuli
2 kananmunaa
1 1/2-2 dl grahamjauhoja ( minä käytin 1/2 dl sämpyläjauhoja ja 1 dl vehnäjauhoja)
2 tl oreganoa  ja 1/2-1 tl timjamia ( itse käytin 3 tl pizzamaustetta)
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria


Kuori kasvikset. Raasta porkkanat ja selleri monitoimikoneen hienolla terällä. Hienonna tai raasta sipuli. Sekoita munat ja jauhot kasvisseokseen. Lisää mausteet. Muotoile taikinasta käsin noin 15 ohutta pihviä leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Voit myös paistaa pihvit lettupannulla miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia/puoli.
Tarjoa lisäksi Kermaviili-Fetakastiketta. Sekoita 1 tlk (a' 200 g) kermaviiliä ja noin 50 g Fetajuustoa murennettuna sekaisin. Mausta halutessasi tuoreella basilikalla ja mustapippurirouheella.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti