Valkosuklaafudge
(noin 15 kpl)
400 g valkosuklaata
1/2 prk (noin 200 g) kondensoitua maitoa
kuivattuja mansikoita
Mittaa kattilaan paloiteltu valkosuklaa sekä kondensoitu maito. Kuumenna miedolla lämmöllä niin, että suklaa sulaa. Sekoita massaa koko ajan. Kaada massa pieneen vuokaan tai kevyesti öljyttyihin jääpalamuotteihin. Ripottele päälle kuivattuja mansikoita.
Massan kovettuminen vie hetken, joten anna massan rauhassa viilentyä. Itse käytin massan pakastimen kautta. Jos teet isomman levyn, niin leikkaa se sopiviksi paloiksi jähmettymisen jälkeen. Pakkaa suklaafudget sellofaanipussukoihin, rasioihin tai lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
Näitä syödessä meinasi mennä kieli mukana. Kari
VastaaPoistaNiin, ne on kyllä makosia herkkuja :-)
Poista